4-годишно момче е с опасност за живота и с изгаряния

...
4-годишно момче е с опасност за живота и с изгаряния
Коментари Харесай

Майката на 4-годишното дете с изгаряния: Излъгали са, как бащата може да запали детето?


4-годишно момче е с заплаха за живота и с изгаряния по цялото тяло след случай в Благоевград. Инцидентът стана през вчерашния ден, а детето беше превозено за лекуване в столичната болница " Пирогов ". То е в сериозно положение и медиците се борят за живота му.

Обстоятелствата към случая към момента се обясняват. Първоначалната версия, която се появи, че бащата е залял детето си, беше отхвърлена от фамилията.

„ Отвън си играеха двете дребни. Аз бях вътре с другите и им правех ястие. Започнаха да викат и аз започнах да търча. Съседи и родственици пристигнаха. Направо отидохме в незабавния център. Обадихме се на бащата и той пристигна в незабавния център. Излъгали са. Как бащата може да възпламени детето “, сподели Мирела, майка на потърпевшото дете.

По думите на фамилията санитарите са се объркали и са подали неверна информация към полицията.

„ Детето се е изплашило и е споделило, че ще му се карам. Тя го е схванала неправилно и е споделила на служителите на реда, че аз съм го запалил. Кой ще си възпламени детето “, сподели бащата.
Как се е случил случаят с 4-годишното дете с изгаряния?
Снимка: bTV

Той схваща по телефона за случилото се, до момента в който е на работа. По думите му случаят е станал, до момента в който две от децата му са си играли. Пострадало е единствено едното дете - 4-годишното.

„ В сериозно състояние е сега детето. Днес ще му създадат интервенция и ще забележим. Моят наследник ми сподели, че са събрали бутилки, другият е паднал върху огъня и се е запалил “, описа бащата.

Семейството има пет деца - на една, седем, девет, 11 и 4-годишното, което е потърпевшо.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР