4-дневен благотворителен базар в помощ на писателя и приключенец от

...
4-дневен благотворителен базар в помощ на писателя и приключенец от
Коментари Харесай

Базар в помощ на писател-приключенец от Димитровград

4-дневен благотворителен базар в помощ на писателя и приключенец от Димитровград Николай Ганчев стартира през днешния ден там. До 2 септември в това число щандът с негови книги и сувенири, средствата от продажбата на които ще бъдат дарени за лекуването на Ганчев, ще е част от Алеята на занаятите. Тя е ситуирана от източната страна на постройката на общината и ще работи в 4-те дни от 18ч. до 22ч.

Инициативата за благотворителния базар с книги на Николай Ганчев и сувенири е на димитровградското читалище „ Култура-2002 ".


В началото на месец юни тази година Николай Ганчев, който е и татко на две дребни деца, е потърпевш тежко при рухване с велосипед. До момента е претърпял две операции- в Пловдив и София. В момента си е вкъщи в Димитровград, само че рехабилитацията и лекуването му ще продължат дълго, като са нужни още значително средства, описват от екипа на читалището.

Николай Ганчев е член на Съюза на българските писатели и е измежду създателите на димитровградското читалище „ Култура 2002 “, което инициира благотворителната акция. Кутии за дарения има в офиса му, както и в Градска библиотека „ Пеньо Пенев “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР