3D холограмите навлизат все по-сериозно в индустрията и най-вече в

...
3D холограмите навлизат все по-сериозно в индустрията и най-вече в
Коментари Харесай

3D холограмите са новата тенденция в рекламния бизнес

3D холограмите навлизат все по-сериозно в промишлеността и най-много в рекламата. Според проучвания продажбите на артикули посредством 3D реклама се подвигат с 30%. Това съобщи Стоил Стоилов, създател и съсобственик на "Хололед " в изявление пред Bloomberg.

Повод за коментара му стана иновационното решение на немския цирк "Ронкали " да предложи на своите гости нетрадиционна стратегия с 3D холограми на животни. Пътуващият цирк стана първият в света, който напълно размени същинските животни с холограми. Циркът стартира последователно да лимитира потреблението на животни още през 90-те години, а неотдавна предприе стъпки за цялостното им унищожаване от програмата. Илюзията на светлинното шоу с холограмни изображения в действителни размери се реализира посредством 11 проектора с висок контрастност и анимация на високо равнище. Целта на въвеждането на тази софтуерна опция е да се подчертава на насилието над животните.

Стоилов разяснява, че в България приложението на холограмите е главно в рекламата, макар че се следи все по-завишен интерес от страна на медицината и шоубизнеса. "Със сигурност в недалечно бъдеще ще имаме концерти, които се организират на едно място, а ще бъдат предавани по едно и също време на друго. Стандартното кино също може да бъде сменено от холограмно и даже сега преговаряме с едно продуцентско студио, което демонстрира интерес ", разясни още Стоилов. Той заяви, че с сътрудниците му работят интензивно с просветителната система по въвеждането на образование на студенти по медицина, в което да могат да бъдат по едно и също време на една ръка разстояние от интервенция, само че също по този начин да са на безвредна отдалеченост от работата на хирурга.

Подобен вид технологии основават терзания от обществен темперамент, защото водят до разграничаването на хората от действителния свят. "Жалко е, когато технологиите карат хората да се затварят от ден на ден в себе си ", съобщи Стоилов и уточни като образец въвеждането на виртуален придружител в Япония.

"Хололед " е българска стартъп компания, която създава една от най-новите технологии за вътрешна реклама посредством 3D холограмно устройство.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР