39-годишна дупничанка удари рекорда, като роди 13-то си дете. Зоя

...
39-годишна дупничанка удари рекорда, като роди 13-то си дете. Зоя
Коментари Харесай

Ромка на 39 г. роди 13-то си дете и закръгли 20 г. отпуск по майчинство

 39-годишна дупничанка удари върха, като роди 13-то си дете. Зоя Маврова означи и друго достижение през вчерашния ден - тя към този момент цели 20 години без спиране е в отпуск по майчинство. И 13-те деца на ромката са проплакали в родилно поделение на общинската болница. Малкият левент се появи на бял свят като 101-то бебе, проплакало в родилното поделение на общинската болница в Дупница. За израждането му помогнаха и движимостите упътвания на доктор Дима Зантина и акушерката Кръстана Лазарова.

Първите 8 деца ромката е родила от първия си брачен партньор, само че защото доста я биел, тя ги оставила за осиновяване, като от най-голямата си щерка към този момент има и внуче. След като Зоя Маврова срещнала втория си брачен партньор, който бил доста грижлив, задържала останалите 4 чеда, а в този момент при нея ще остане и бебе № 13. Поне по този начин счита. Откакто живеела с втория си брачен партньор, спестявала всяка стотинка от полагащото ѝ се майчинство от бебета № 9, 10, 11 и 12, а в този момент на картата ѝ ще постъпват пари и раждането на бебе № 13.

Първото си дете Зоя Маврова е родила, когато била на 20 години, а пред екипа на dennews.bg тя споделя, че твърдо е решила към този момент да си сложи серпантина и да завърши с непрестанните си забременявания, тъй като към този момент се чувствала ужасно изтощена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР