39-годишен пловдивчанин се озова в болница, след като е самокатастрофирал

...
39-годишен пловдивчанин се озова в болница, след като е самокатастрофирал
Коментари Харесай

Пловдивчанин самокатастрофира с мотоциклет край Пловдив

39-годишен пловдивчанин се озова в болница, откакто е самокатастрофирал с мотоциклет в с. Поповица през вчерашния ден. По първични данни, лидерът е отклонил вниманието си, изгубил е ръководство над моторното средство и се е блъснал в крайпътен бордюр. След медицински обзор е превозен до болнично заведение в Пловдив. Извършената му проба с техническо средство за съществуване на алкохол в кръвта била негативна. Случаят е отработен по административен ред.

Получен е и сигнал за пътен случай на бул. „ Руски “ и ул. „ Петьофи “ през вчерашния ден. регионалния град. По първични данни, велосипедист е направил маневра като е лишил преимуществото мотоциклет, ръководен от 53-годишен мъж. Пострадалият моторист е откаран с кола за спешна помощ и настанен в болнично заведение с фрактура на едната ръка, а колоездачът – освободен за домашно лекуване. Няма данни за приложимост на алкохол от двамата участници. Работата по случая продължава от чиновници на бранш „ Пътна полиция “.

Пътнотранспортно произшествие се е случило и на кръстовище в Стамболийски сред ул. „ Христо Ботев “ и ул. „ Търговска “ в града. Лек автомобил „ Хюндай “, ръководен от 73-годишен лидер, не стопира на знак стоп и удря странично лек автомобил „ БМВ “. В разследване на удара са нанесени материални вреди по колите и са потърпевши двама пасажера в хюндая – жена на 66 година и мъж на 74г.

След обзор те са откарани в болница за допълните прегледи, като дамата е приета в болница, без заплаха за живота, а мъжът – освободен за домашно лекуване. Извършена е проба за съществуване на алкохол в кръвта на двамата водачи, като резултатите са негативни. Случаят е отработен по административен ред.

Снимка: илюстративна
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР