''Откакто съм започнал да опознавам себе си говоря за тази

...
''Откакто съм започнал да опознавам себе си говоря за тази
Коментари Харесай

Йордан Камджалов: Всички нормални хора в България са се оттеглили

''Откакто съм почнал да опознавам себе си приказвам за тази прекаленост. Крайността е естествеността и сега ние не сме естествени. Тази имитация е тотално международна, не е единствено в България. Протестиращите в Германия са възмутени, тъй като нямаше медийно отразяване. Случват се основни събития в целия свят'' Това съобщи диригентът Йордан Камджалов в предаването " Честно казано с Люба Кулезич ", което се излъчва по ТВ Евроком.

На 19.09.2020 година Йордан Камджалов дирижира концерт с 4 рояла и музиката на колосите Бах и Моцарт.

" Имаше посетители от целия свят. Един интеграл на четири пиана не знаем дали се е случвал два пъти в Европа. Това е събитие, което се случва за първи път в България. Съпоставям това събитие със обстановката в страната, тъй като видях една аудитория, която пристигна да потъне в една друга атмосфера, това беше място на хубост и доверие. Това, което се случва в страната не е място за хубост и доверие. Цяла Европа е мухлясала в своята етика'', съобщи още Камджалов.

" Ние българите нямаме изясненост за самата България. От личните си деца чух едно изявление, което ме потресе. Чужденците не могат да повярват за какво улиците са по този начин, не могат да повярват за какво в зала " България "... Половината български оркестранти вървят като дрипльовци, тъй като заплатата им е четири пъти по-малка от една чистачка в Германия. Моите деца не схващат за какво в България е толкоз мръсно, за какво има толкоз умрели животни по улиците и споделят, че възрастните хора в България нямат зъби. Аз нямах думи по какъв начин да обясня ", добави диригентът.

" Много ме е позор, тъй като ние сме освободили един вакуум, който се запълва от всевъзможни хора. Аз мисля, че всички естествени хора в България са се отдръпнали и са дали тази задача на едни необразовани и корумпирани хора. Аз мисля, че министър председателят Бойко Борисов е тотално унищожен и ще си тръгне. Той ще си тръгне, само че въпросът е, че ние сме безобразно неготови, с цел да продължим една наклонност, която няма да е 10 пъти по-добра. Но ние може да не забележим, че може би не сме подготвени и сме предатели. Политиката е взета, само че ние сме я дали доста елементарно. Ние сме излезли и не сме основали първа, втора българска легия ", счита още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР