''Няма сериозни доводи за автентичността на записа с премиера Бойко

...
''Няма сериозни доводи за автентичността на записа с премиера Бойко
Коментари Харесай

Атанас Чобанов, Биволъ: Смятам, че записът с Борисов няма как да бъде монтиран

''Няма съществени доводи за достоверността на записа с премиера Бойко Борисов. Има потребност от сериозна експертиза, която да потвърди дали няма монтаж, рязане и прибавяне. Очевидно е, че това е презапис. Спрямо наличието можем да го датираме от 24 април предходната година, само че метаданните сочат, че записът е презаписан на устройство с операционна система iOS през последните дни''. Това съобщи Атанас Чобанов, основен редактор на уеб страницата за ''Биволъ'', в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'', излъчващо се по ТВ Евроком.

От ''Биволъ'' са се обърнали към няколко лаборатории в чужбина, които да създадат експертиза на записа. ''Тя може да бъде направена в границите на две седмици след поемането на ангажимента'', разясни Чобанов

" По-скоро считам, че няма по какъв начин този запис да бъде инсталиран поради динамичните характерности на гласа - интонация, словосъчетания. Това няма по какъв начин да бъде извлечено изявленията, защото никоя от тези думи не участва в обществения речник на Борисов'', показа мнението си журналистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР