''Хората се чувстват неудобно в присъствието на подобни.. такива ги

...
''Хората се чувстват неудобно в присъствието на подобни.. такива ги
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Управляват ни тези, които ни крадяха колите и ни лепяха лепенки

''Хората се усещат неловко в наличието на сходни.. такива ги водят на друго място (бел. ред. засяга Гешев в Брюксел). Друг е въпросът по какъв начин се усещаме ние, че да ги поносим седем години'', това съобщи пиар специалистът Арман Бабикян в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком във връзка чуването на новия основен прокурор на България Иван Гешев в Брюксел и в частност на това, че някои от евродепутатите, които му задаваха въпроси, признаха на висок глас, че наличието му измежду тях е нещо, което ги тормози.

'''Тези, които ни ръководят са тези, които ни крадяха колите и ни лепяха лепенките си. Администрацията извършва ролята на терористичен орган над жителите. Ние плащаме, с цел да продължат да вършат това. Намираме се в затворен цикъл на произвеждане, плащаме си сами на окупаторите'', съобщи още Арман Бабикян.

''Всичко, за което предупреждавахме, че ще се случи и по връзки на енергетиката, и за свободата на словото и битката с корупцията, се оправда. Няма мотив за наслада Борисов, а за размисъл'', разяснява той визитата на българския министър-председател в Съединени американски щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР