''Днес България подписа и стана акционер на 20% от терминала

...
''Днес България подписа и стана акционер на 20% от терминала
Коментари Харесай

Борисов доволен: Путин и Ердоган ме смятат за свой приятел

''Днес България подписа и стана акционер на 20% от терминала за полутечен газ, развиваме интерконектора с Гърция и интензивно развиваме своята газопреносна система. С този стратегически ход, който извършихме, ние ще можем да транспортираме газ и българските жители да взимат директни такси десетки години напред. Това, че президентите на Русия, Турция и Сърбия са решили да ме поканят, оставям да се проучва от коментаторите'', това съобщи на Летище София пред публицисти министър председателят Бойко Борисов при завръщането си от Истанбул, където взе участие в гала по откриването на газопровода ''Турски поток''

" Не се греша в работата на никоя страна! На територията на България има вложители италианци, от Саудитска арабия, построяваме българска газопроводна мрежа. Имаме за цел до май месец да я построим ", сподели Борисов.

" Имах опция да задам доста въпроси на Путин и на Ердоган. Подкрепям всичко, което приключва с мир. От на следващия ден стартира обучение в Черно море. Притеснени са и за обстановката в Иран. Призовах да бъде преустановен спорът в Либия. Всичко, което приключва с мир и дипломация се радва на моята подкрепа'', разгласи българският министър-председател.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР