38-годишният Мариан Секулов от е задържан за палежа на бусовете

...
38-годишният Мариан Секулов от е задържан за палежа на бусовете
Коментари Харесай

Задържаха предполагаемия подпалвач на буса на политика Емил Пейчев, негов стар враг е!

38-годишният Мариан Секулов от е арестуван за палежа на бусовете на общинския консултант и локален политик от " Продължаваме промяната ", научи Флагман.бг.

Мариан Секулов, също като Пейчев, има компания, работеща в сферата на търговията с климатици и климатични съоръжения. Сервизът му е в непосредствена непосредственост до този на Пейчев. Макар и да не могат да се дефинират като конкуренция, защото мащабът на бизнеса на Емил Пейчев, е много по-сериозен, то сред двамата от години има съществено напрежение.

Двамата са съвсем на една възраст, познават се от години, само че пътищата им в един миг се разделят и от фамилни другари се трансформират в кръвни врагове.

Райнното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Царево има подадени няколко тъжби от Пейчев против Секулов и от Секулов против Пейчев. Флагман.бг писа преди две години за един от тези конфликти. ()

Вижте видео от охранителната камера въз основата на Емил Пейчев:



Така се е стигна до 22 юли, към 00:20 часа, когато незнайно към оня миг лице влиза в базата на Емил Пейчев, пръска охранителната камера със спрей и изсипва запалителна течност върху един от бусовете, след което драсва клечката.

В интерес на истината обаче палежът е осъществен извънредно аматьорски и единствено след 10-ина минути пожарът изгася, нанасяйки минимални провали върху буса. Един до различен са били паркирани общо 6 микробуса, скъпа моторна лодка, а в непосредствена непосредственост е и цехът на Пейчев.

Емил Пейчев през предишния уикенд неотложно алармира на телефон 112, а служителите на реда откриват до мястото и полупразна бутилка със запалителна течност. Предполага се, че са открити отпечатъци. По информация на Флагман.бг има и други доказателства - записи от охранителни камери, които са снимали джип " Додж " в непосредствена непосредственост до базата на Емил Пейчев две минути преди експлоадирането на пожара.

Всички бързо разпознават чий е редкият американски джип и по този начин стигат до Мариан Секулов, апетитен за физически причинител на палежа. Видеокамерите са снимали и още едно лице, което съгласно прокуратурата е помощник. Предполага се, че вторият обвинен към този момент е свидетелствал против Секулов и поради това не е задържан. 

" За благополучие провалите са минимални и даже този бус към този момент е в придвижване. Очевидно е целял друго - да възпламени един от бусовете ми, а оттова пожарът да се трансферира към другите 6 коли, моторна лодка и складова база. По този метод вредите щяха да бъдат колосални, само че съм имал шанс. В интерес на истината Мариан Секулов бе едно от първите имена, които показах пред проверяващите. Изключително удовлетворен съм и от работата на районно управление (на МВР) Царево и ОД на Министерство на вътрешните работи. Няма да скрия обаче, че повдигнах въпроса до равнище минстър ", сподели Емил Пейчев пред Флагман.бг.

Мариан Секулов е с наложена мярка " задържане под стража " за 72 часа. Все още прокуратурата не се е произнесла дали ще желае непрекъснат арест. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР