38-годишният бургазлия Марин Русчев, който бе арестуван за забитите кирки

...
38-годишният бургазлия Марин Русчев, който бе арестуван за забитите кирки
Коментари Харесай

Срещу 2 хил. лева пуснаха на свобода рецидивиста с кирките от Бургас

38-годишният бургазлия Марин Русчев, който бе задържан за забитите кирки в два украински джипа, е освободен от ареста с гаранция от 2 000 лв., наложена му от Районна прокуратура-Бургас.



Русчев е притеглен като обвинен за увреждане на непознато имущество. Предвиденото наказване е от 0 до 5 години.

Той е измамен под отговорност по обвиняване, което не се води тежко съгласно българския Наказателен кодекс. Щетите по двата джипа са остойностени на 2600 лв., а също така е съдействал на следствието, което се смята за смекчаващо виновността събитие.

Русчев, както се оказа, е с досие, само че към този миг се води оправдан. От 2019 година Русчев е чист пред закона. В предишното e осъждан за обир, кражба на автомобил и държане на опиати, сподели инспекция на Флагман.бг.

Именно поради това и проверяващите разполагат с неговото ДНК, което бе намерено в забитите кирки в двата украински джипа.

Марин направи цялостни признания и за двата случая – на ул. “Карлово “ в ж.к. “Лазур “ и на ул. “Слънчеви хълмове “ в ж.к. “Меден рудник “. Той е шокирал проверяващите, откакто е обяснил, че го направил, тъй като доста се карал със брачната половинка си, която е украинка и поради това намразил всичките й сънародници. Джиповете, които са станали обект на експанзия са определени инцидентно от него и нито един не е в региона, в който живее.

Марин е адресно регистриран в ж.к. “Зорница “, само че живее с жена си и двете си деца на ул. “Вардар “ в ж.к. “Братя Миладинови “. Сега той ще би трябвало да се върне при брачната половинка си, поради която, в случай че се има вяра на думите му, е направил цялата тази простотия.

Той е на път да загуби и добре платената си работа на бургаско пристанището.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР