38-годишна жена от град Николаево със солидна кримибиография влезе за

...
38-годишна жена от град Николаево със солидна кримибиография влезе за
Коментари Харесай

Нагли крадци нахълтаха в къща посред нощ - ядоха и пиха на корем, тръгнаха си с мебелите

38-годишна жена от град Николаево със солидна кримибиография влезе за следващ път в ареста с непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража “.

Изтърпялата до момента 16 ефикасни присъди за обири Добринка е била закопчана от полицията след сигнал за грабеж от жилище в центъра на градчето. Жилището било благосъстоятелност на 47-годишна жена, която краткотрайно отсъствала от Николаево.

В хода на досъдебното произвеждане се изяснило, че излязлата за последно от килията на Коледа м.г.

Добринка и 24-годишният й другар Антон проникнали в дома през нощта на 3 януари и като изяли и изпили всичко което разкрили в кухнята, решили да отмъкнат и мебелите.

Двойката изнесла на ръце разтегателна маса, два килима, тв приемник, електрическа и готварска печка на дърва и въглища, облекла, постелки и даже дрешник. Част от плячката била продадена за дребни левчета още на идващия ден в ромската махала, а облагата била изпита на часа, написа " Монитор ".

Съучастникът на крадлата пък се разминал с мярка " подписка “ поради чистото си правосъдно минало.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР