38-годишна жена и 16-годишният й син от ромската махала в

...
38-годишна жена и 16-годишният й син от ромската махала в
Коментари Харесай

Майка и сина й тръгнаха с две бутилки ракия за годеж, но съжалиха жестоко

38-годишна жена и 16-годишният й наследник от ромската махала в град Гълъбово са били пребити от фамилията на нарочена от тях за бъдеща снаха непълнолетка, оповестява " Монитор ".

Нагиздените като за женитба Маринка и неотдавна приключилият главното си обучение Милко отишли да желаят ръката на харесаната от момъка лолитка, която живеела на улица " Лозенец ". Със себе си те носели няколко бутилки ракия, с която да почерпят бъдещите си родственици. В началото диалогът тръгнал повече от миролюбиво, последователно градусът на напрежението се завишил в сходство с количеството на изпития алкохол и към 19,00 часа в четвъртък се стигнало и до сборичкване сред участниците в «сгледата». В ръкопашната битка присъединяване взели таткото на несъстоялата се младоженка, 33-годишният Д.Т., баба й и братчето й близнак на 16 години.

В хода на кървавата битка майката на кандидат-жениха получила няколко удара с прът по главата и тялото, заради което била откарана с кола за спешна помощ до Стара Загора и настанена за лекуване в УМБАЛ " Проф. Д-р Стоян Киркович " без директна заплаха за живота. Насиненият Милко се бил единствено прегледан амбулаторно и пуснат да се лекува при домашни условия. За 24 часа е арестуван основателят на побоя Д.Т., формирано е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.129 от Наказателен кодекс.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР