38-годишен служител на огромната индонезийска зоологическа градина Сурабая“ е заснет

...
38-годишен служител на огромната индонезийска зоологическа градина Сурабая“ е заснет
Коментари Харесай

Изверг Забремени Орангутан В Зоопарка! Полицията И Прокуратурата Скочиха! Вижте Снимки!

38-годишен чиновник на голямата индонезийска зоологическа градина „ Сурабая “ е сниман по какъв начин прави блудствени дейности с доста от животните в зоопарка.

Това не е най-покъртителното! Женският орангутан Мерилин е забременял след гаврата!



Служители на зоопарка са забелязали нетипичното поведение на някои от животните и са направили вътрешно следствие. Когато прегледали записите на охранителните камери с потрес открили, че Ахиорел Ахая, който е нает да храни животинките прави блудствени дейности с тях.

Мъжът е неотложно задържан, само че белята към този момент е на разположение. От зоологическата градина са сигурни, че орангутанът Мерилин не е била в прикосновение с мъжки екземпляри, единственото полово съприкосновение е било с извратенякът Ахая – няма различен вашият, с изключение на той да е бащата.

Мнозина специалисти имат вяра, че сходно нещо е изцяло невероятно, само че се оказва, че това не е тъкмо по този начин.

" Орангутаните са извънредно близки до човешкия биологичен тип. На процедура имаме еднообразно ДНК с доста дребни разлики “, разкрива палеонтолога доктор Бактиар Падо Пангулу от Университета на Джакарта. „ Част от популацията на Индонезия има генетична особеност, която ги прави още по-близки до генния код. Шансовете това да се случи са извънредно дребни, само че не е невероятно. “

Това е първият случай в историята, когато животно забременява от човек. Властите в никакъв случай не са се сблъсквали с сходен казус, и сега панел от учени вземат решение дали е морално да разрешат раждането, написа WNDR.

Тежко наказване чака извергът Ахая. Индонезийската прокуратура упорства за смъртна присъда, или най-малко пожизнен затвор./BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР