38-годишен бургазлия - собственик на нощно заведение в центъра на

...
38-годишен бургазлия - собственик на нощно заведение в центъра на
Коментари Харесай

Спипаха собственик на заведение, склонявал момичета да проституират

38-годишен бургазлия - притежател на нощно заведение в центъра на Бургас - бе арестуван при профилирана полицейска интервенция на чиновници от отдел „ Криминална полиция ” към ОДМВР – Бургас и Специализираните полицейски сили. Констатирано е, че мъжът е склонявал девойки, работещи като стрийптизьорки в бара, да одобряват и оферират и полови услуги против възнаграждение за придобиването на по-високи приходи.

Към момента са открити 4 дами на възраст от 18 година до 27 година - всички от вътрешността на България. Те почнали работа в нощното заведение, като танцьорки. С течение на времето обаче 38-годишният притежател на обекта ги склонил към развратни дейности и даване на полови услуги против възнаграждение чрез предоставяне на облаги и обещаване на високи приходи.

Обичайната цена за 15 минути била 70 лв., а за половин час - 150 лв., като дребна част от парите оставали за девойки. При претърсването на заведението е открита парична сума в друга валута и копюри. Освен български лева са открити банкноти от долари и евро банкноти.

Собственикът на заведение е арестуван за период от 1 денонощие дружно с 46-годишния охранител. Към момента се изяснява съпричастността на втория към осъществяваната незаконна активност. По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Районна прокуратура - Бургас.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР