37-годишното либеро на Зенит (Казан) Алексей Вербов обяви след втората

...
37-годишното либеро на Зенит (Казан) Алексей Вербов обяви след втората
Коментари Харесай

Алексей Вербов: Още два месеца и край

37-годишното либеро на Зенит (Казан) Алексей Вербов разгласи след втората 1/4-финална среща от Шампионската лига против полския Трефъл (Гданск), че ще завърши спортната си кариера след края на сезона.

Възпитаниците на Владимир Алекно изгубиха мача в Казан с 2:3, само че Зенит продължи напред след “Златен гейм”.

“Искам да поздравя всички почитатели с успеха на Казан и Русия. Благодаря на Гданск. Те демонстрираха игра на високо равнище, ние от дълго време не сме срещали такава опозиция. Целият тим на Трифъл игра мощно и без неточности. Ние не можахме да противопоставим нищо против Мачей Музай, центровете им също играха добре. Това бе отличен мач, който ще остане в историята със своята продължителност”, съобщи Алексей Вербов.
“Ако би трябвало да съм почтен, само че към този момент ми е тежко. Такива мачове носят наслаждение, само че би трябвало да се разбере, че решаващите дуели от плейофите - това е част от сезона.Искам да завърша с нещо положително. Вече публично мога да кажа, че ми предстоят още 2 месеца - и това ще е всичко, приключвам”, съобщи Алексей Вербов пред “Спорт Бизнес Online” .

По-рано този месец се появи информация, че Алексей Вербов ще е отпред на втория тим на “Сборная”.
С националния тим ан Русия Вербов е повторен призьор от Олимпийски игри, европейски първенец и победител в Световната лига от 2013 година. На клубно равнище той е печелил шампионата, Купата и Суперкупата на Русия, Шампионската лига и Световното клубно състезание.

MAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAX pic.twitter.com/7Fmq2l2Kop
— Зенит-Казань (@volleyzenit) March 19, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР