37-годишният Йордан Владиков, известен като Суека, е избягалият затворник от

...
37-годишният Йордан Владиков, известен като Суека, е избягалият затворник от
Коментари Харесай

Ето кой е бандитът, успял да избяга от затвора в Пловдив

37-годишният Йордан Владиков, прочут като Суека, е избягалият пандизчия от пандиза в Пловдив. Рецидивистът не се прибрал след приключването на отпуската му, оповестява " Трафик ".

Присъдата на Владиков била краткотрайно спряна, защото си счупил крайници и трябвало да излезе за лекуване. Той е наказан на осем години отнемане от независимост и е излежал единствено две от тях. Присъдата е постановена при рисков рецидив, защото мъжът към този момент няколко пъти е бил зад решетките за обири. След като не се върнал в точния момент в пандиза, Владиков е разгласен за общодържавно търсене, а малко по-късно е открит в къщата на баба си в село Марково.

Йордан е приключил Математическата гимназия под тепетата, като всички му казвали Суек. Това не е първият път, който лежи в пандиза. Хващан е и различен път поради обири и опиати. Има две деца от разнообразни дами, като и сега има сериозна другарка. Според негови познати, през лятото, до момента в който присъдата му е била прекратена, той е пътувал до Англия, с цел да си лекува коляното.

След като е спретнат още веднъж зад решетките, Йордан най-вероятно ще получи единствено административно наказване, защото при спряна присъда, по закон не може да му бъде наложена вътрешна присъда.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР