37-годишният Джорджо Киелини продължава да играе най-добрия си футбол, независимо

...
37-годишният Джорджо Киелини продължава да играе най-добрия си футбол, независимо
Коментари Харесай

Киелини: Мислех да се пенсионирам, но мисълта за Евро 2020 бе по-силна

37-годишният Джорджо Киелини продължава да играе най-хубавия си футбол, без значение от обстоятелството, че е на напреднала възраст за този спорт. Но той признава, че е почнал да мисли за пенсия през предходната акция, само че в последна сметка е останал стимулиран от опцията да съставлява Италия на Евро 2020.

„ Преминах през сложен интервал с травмите. Завърнах се след 6 месеца и скоро по-късно пристигна пандемията, което ми попречи спомагателни, с цел да намеря салдото си в идната година. Мисълта за отричане мина през мозъка ми, само че Европейското състезание ме крепеше и по тази причина бях подготвен на всичко, с цел да играя “, сподели Киелини пред DAZN.

Централният защитник в последна сметка бе един от най-хубавите играчи на шампионата на „ остарелия континент “, с цел да може „ Скуадра адзура “ да вдигне купата на „ Уембли “.

През лятото той избра да възобнови и договора си с Ювентус, като още веднъж е бил уверен от Масимилиано Алегри, че ще има място в отбора. Джорджо ще остане до лятото на 2023 година, като това значи, че той ще има опция да вземе присъединяване и на Световното състезание в Катар след към година време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР