37-годишната Гергана Дончева е най-щастливата жена на света. Красавицата сбъдна

...
37-годишната Гергана Дончева е най-щастливата жена на света. Красавицата сбъдна
Коментари Харесай

Страхотна новина! Гери Дончева стана мама

37-годишната Гергана Дончева е най-щастливата жена на света. Красавицата сбъдна своята фантазия да стане майка.

Гери кри до последно, че е бременна, и новината за раждането ѝ пристигна като гръм от ясно небе даже за най-близките й другари.

За щастливото събитие призна самата Дончева в обществените мрежи.

"Тази дребна девойка е нашето огромно знамение! Нашата Мария Магдалена се появи изненадващо много преди термина, въпреки всичко здрава, мощна и съвършена! Госпожицата се роди цели 47 см, тегло 2,720 кг, в 01:44 часа на 16 юли, 2022.

Съпругът ми и аз сме доста много щастливи, че фамилията ни пораства крепко и огромно и към този момент благодарихме персонално на всички “замесени в плана ". Маги и аз се усещаме отлично и чакаме удобни резултати от кръвните проучвания с цел да се приберем у дома. Най-хубавото занапред следва ", написа Гери в обществените мрежи, написа Plovdiv24.bg

Досега Дончева криеше настойчиво, че е бременна, защото имало затруднения и през последните месеци най-вече си почивала, а пред другари все измисляла някакво опрощение, с цел да не се види с тях.

С публикуването на фотографията тя направи и още едно шокиращо самопризнание - че се е омъжила и за първи път сподели сватбената халка.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР