37-годишната Гергана Дончева е на седмото небе от щастие, след

...
37-годишната Гергана Дончева е на седмото небе от щастие, след
Коментари Харесай

Гери Дончева роди преждевременно

37-годишната Гергана Дончева е на седмото небе от благополучие, откакто най-сетне сбъдна фантазията си да стане майка. Красивата продуцентка и водеща криеше до последно, че е краткотрайна и новината за раждането пристигна като гръм от ясно небе даже за нейни близки другари.

За щастливото събитие призна самата Дончева в обществените мрежи, като издаде детайлности за новородената си дъщеричка.

 undefined

"Тази дребна девойка е нашето огромно знамение! Нашата Мария Магдалена се появи изненадващо много преди термин, въпреки всичко здрава, мощна и съвършена! Госпожицата се роди цели 47 см, тегло 2,720 кг, в 01:44 часа на 16 юли, 2022.

Съпругът ми и аз сме доста много щастливи, че фамилията ни пораства крепко и огромно и към този момент благодарихме персонално на всички “замесени в проекта”. Маги и аз се усещаме отлично и чакаме удобни резултати от кръвните проучвания с цел да се приберем у дома. Най-хубавото занапред следва ", написа Гери в обществените мрежи.

Досега Гери криеше настойчиво, че е бременна, защото имало затруднения и през последните месеци най-вече си почивала, а пред другари все измисляла някакво опрощение, с цел да не се види с тях. Тя направи още едно шокиращо самопризнание - че се е омъжила и за първи път сподели сватбената халка.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР