37-годишен мъж от село Бозвелийско е привлечен към наказателна отговорност

...
37-годишен мъж от село Бозвелийско е привлечен към наказателна отговорност
Коментари Харесай

Убиецът от Бозвелийско остава зад решетките

37-годишен мъж от село Бозвелийско е притеглен към наказателна отговорност за закононарушение по член 116, ал.1, т.6 от Наказателен кодекс. Това оповестиха от Окръжна прокуратура за Varna24.bg. 

Ю.С. е упрекнат, че съзнателно е умъртвил своята брачна половинка по изключително непосилен за нея метод и с особена свирепост. Мъжът е арестуван за период до 72 часа за да бъде доведен пред съда за установяване на мярката му за неотклонение.

На 6 февруари, към 19:40 часа е получен сигнал на ЕЕН 112 за нанесен побой, от който е потърпевша 26-годишна жена. Незабавно на мястото са изпратени екипи на полицията и незабавна помощ, които откриват гибелта на дамата. На място е осъществен оглед, в следствие от който по тялото на жертвата са установени голям брой травматични увреждания. Назначена е съдебно-медицинска експертиза за изясняване аргументите за нейната гибелта.

В резултат на процесуално – следствените дейности е открито, че брачният партньор на жертвата е съпричастен към осъществяването на тежкото престъпно закононарушение. Той е арестуван и притеглен към наказателна отговорност за убийството на своята жена.

Работата по случая продължава под управлението на Окръжна прокуратура – Варна. Искането на наблюдаващия случая прокурор за задържане на обвинения под стража ще бъде прегледано в границите на днешния ден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР