36% от българите са против ваксините срещу COVID-19, а 33%

...
36% от българите са против ваксините срещу COVID-19, а 33%
Коментари Харесай

Повече българи предпочитат да преболедуват COVID-19, отколкото да се ваксинират

36% от българите са срещу имунизациите против COVID-19, а 33% ги поддържат. 29% пък са неутрални по тематиката. Това демонстрира изследване на Института по философия и социология към Българска академия на науките, извършено в средата на предходната година измежду над 1151 българи. Изследването е осъществено редом в България и в още 50 страни на 5 континента, оповестява БНР.

За придобиване на имунитет против ковид 44% от българите избират разновидността преболедуване, до момента в който 22% държат на имунизиране.
 44% от българите имат вяра, че имунизациите против COVID-19 са рискови
44% от българите имат вяра, че имунизациите против COVID-19 са рискови

Страницата на Атанас Мангъров главен източник на дезинформация

Според 62% от интервюираните по време на тежки епидемии държавното управление би трябвало да има право да прекратява наложителното обучение и да затваря учебни заведения и детски градини. Изискването за носене на маски в сходни условия се поддържа от 3/4 от българите, а затварянето на бизнеси и работни места - от 56%.

44% от хората утвърждават концепцията за потребление на цифрово наблюдаване посредством мобилен телефон, с цел да се наблюдава дали инфектираните с ковид съблюдават режима на изолираност.

По време на пандемията при 34% от българите доверието в опазването на здравето е намаляло, до момента в който при 28 % се е повишило.
 70% от българите не имат вяра в науката?
70% от българите не имат вяра в науката?

Ваксините затварят вратите към болниците
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР