36-годишен руски гражданин, който живее в България бе заловен да

...
36-годишен руски гражданин, който живее в България бе заловен да
Коментари Харесай

Руснак бе заловен да шофира под въздействието на марихуана в Тракия

36-годишен съветски жител, който живее в България бе хванат да кара под въздействието на марихуана. Той е спрян за инспекция през вчерашния ден по обед в ж.к. „ Тракия “, в региона на СОУ „ Черноризец Храбър “.Мъжът е арестуван за едно денонощие, като е формирано бързо произвеждане.

Около 17.00часа различен пловдивчанин е бил спрян от полицията на ул. „ Остромила “.

Зад кормилото бил 57-годишен мъж. Направената му тестът с дрегер отчела към 1,33 промила алкохол в кръвта. Нарушителят е арестуван за 24 часа. Срещу него е формирано бързо произвеждане.

Други двама извършители на пътя попаднаха в карловския арест през последното денонощие.

Около 13.10.ч. през вчерашния ден, карловската полиция спрели лек автомобил „ Опел “ на ул. „ Стефан Маказов “. Установено било, че колата ръководи 31-годишен плевенчанин под влияние на опиати.

В гр. Сопот на кръстовището на ул. „ Христо Ботев “ и ул. „ Трети март “ полицейски екип засекли 29-годишен гражданин на Столетово, седнал зад кормилото на лек автомобил „ Опел “, чиято проба с мил чек отчела съществуването на амфетамин. Срещу двамата водачи са формирани бързи производства.

Двама водачи са хванати да карат без книжки през миналото денонощие.

Пътна полиция спрели за рутинна инспекция на улица в Пазарджик 25-годишен мотоциклетист от село Мокрище. Оказало се, че младежът е недееспособен и управлявал мотоциклет в периода на наложеното му наказване.

Сходен е и случая с 60-годишен мъж, който е от пазарджишкото село Огняново. Той бил зад кормилото на „ Опел “-а си макар, че шофьорската му брошура била отнета за други нарушавания.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР