35-годишният Диян Янков от Бургас може да загуби краката си. 8000

...
35-годишният Диян Янков от Бургас може да загуби краката си.
8000
Коментари Харесай

Благотворителен концерт за Диян: Нека подадем ръка на един млад мъж да проходи

35-годишният Диян Янков от Бургас може да загуби краката си.

8000 лв. го разделят от естествения метод на живот!

Заради това Мартин Пенчев се впуска в поредна благотворителна самодейност в помощ на младия мъж. Преди близо година Пенчев още веднъж застана зад Диян и тогава беше събрана сумата за първата интервенция, само че в този момент би трябвало да се направи втора . Общо бяха нужни 50 000 лв. за създаване на тазобедрена ямка, нова става и пластика на тазовото дъно.

За 13 години Диан е минал през десетки мъчителни интервенции , с цел да избави краката си. През това време той не е спирал да работи. Преди година обаче изпада в невъзможност. Остро инфектиране на тазовото дъно е причина за ежедневни скъпи медикаменти. Лекарски екип на проф. Кинов от ИСУЛ–София дава вяра за лекуване и интервенция.

Деан Вълев–Дишо застава до Мартин Пенчев в благотворителното начинание. Те двамата и план „ Мотив “, взаимно с „ Групата на Групите “, събират на 9 ноември от 18:30 часа  любими бургаски реализатори и сформира в залата на Културния дом на НХК .

В поддръжка на 35-годишния мъж на сцената ще излязат Светльо и Стеф от група G.R.A.A., Марияна Добрева-Велева, Дишо, Иван и Криси от група Four, както и доста други създатели, а финалът ще бъде подложен в ритъма на българския фолклор.

Ако желаете да бъдете част от добрина идея и да помогнете на Диян Янчев да проходи, можете да присъствате в залата и с подаяние в деня на концерта . Всеки, който желае, може да помогне на Диян Янков посредством превод:

Банка ДСК
IBAN BG58STSA93000004169949
Титуляр: Диян Янков

Диян изрази сърдечни благодарности на всички, които ще му оказват помощ да се излекува .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР