35 доброволци проведоха почистваща акция на плаж Романтика“ край Варна

...
35 доброволци проведоха почистваща акция на плаж Романтика“ край Варна
Коментари Харесай

Доброволци изнесоха 300 кг отпадъци от варненски плаж

35 доброволци организираха почистваща акция на плаж „ Романтика “ край Варна и изнесоха над 300 кг боклуци пластмаса и метал. Това заяви Нора Стефанова – планов управител на „ Място България “, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ - . Стефанова напомни, че акцията бе проведена от Морски клуб „ Приятели на морето “ в партньорство с школа по изкуства „ Дедал “ и Пауър Джъмп.
И трите организации имат отношение към околната среда и морето по друг метод, което ги сплотява в идеята да поддържат имиджа и пространствата в морската ни столица, в това число и плажовете, чисти и красиви.
 В най-новата електрофизиологична лаборатория лекуват без лекарства пациенти с ритъмни нарушавания В най-новата електрофизиологична лаборатория лекуват без лекарства пациенти с ритъмни нарушавания
Екипът на УМБАЛ „ Свети Георги “ – Пловдив ползва най-съвременните способи в кардиологията Най-новата електрофизиологи...
За задачата трите организации дружно с фондация „ Мейдей “ сплотяват напъните си в партньорска активност през 2020 година, с цел да включат града ни в дългогодишната платформа за възстановяване на обществени пространства „ Място България “.
Конкретната акция с лодки идва като поддръжка на Варна във включването ѝ в самодейността „ Искам да съм потребен. Рециклирай ме “ и поставената цел до края на годината градът ни да е събрал един звук рециклируеми боклуци, против които междублоковото пространство на съветските блокове в квартал Христо Ботев получава облагородена зона с футболни порти, тенис маса и пейки. Координатор на самодейността за Варна е фондация „ Мейдей “, която интензивно работи с локалните поданици в квартала и наблюдава тяхната интензивност в разделното събиране на пластмаса за „ откупуване “ на спортните уреди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР