34-годишна жена е задържана от полицията в Смолян за употреба

...
34-годишна жена е задържана от полицията в Смолян за употреба
Коментари Харесай

Задържаха 34-годишна жена за употреба и притежание на наркотици и боеприпаси

34-годишна жена е арестувана от полицията в Смолян за приложимост и владение на опиати, както и на муниции, оповестяват от пресцентъра на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Жената попаднала в полезрението на органите на реда през вчерашния ден при профилирана полицейска интервенция по противопоставяне на държането и разпространяването на наркотични субстанции.

Бил тестван лек автомобил " АУДИ Q 3 ", ръководено от 34-годишна смолянчанка, като при тестването с техническо средство, последното е отчело съществуване на кокаин. След това, при осъществено претършуване в дома на дамата са открити и конфискувани 6,85гр. канабис и 15 броя муниции за револвер диаметър 9х18 мм, както и 1 брой арсенал за гладкоцевно оръжие диаметър 12 мм, без да има за това съответно позволение. 34-годишната жена е арестувана за период до 24 часа.

Същият ден в РУ-Мадан е стартирано бързо произвеждане против 34-годишен пловдивчанин за владение на наркотични субстанции. При полицейска инспекция на лек автомобил с пловдивска регистрация, осъществена към 14.02 ч. на разклона за с. Лещак, общ. Мадан, е открито, че пътуващият в автомобила 34-годишен мъж държи четири броя оранжеви на цвят хапчета с писмен знак " g " и един брой зелено на цвят хапче без изображение с бруто тегло - 4,88 грама, които при направеният полеви наркотест са реагирали на " амфетамин ".

Мъжът е арестуван за период до 24 часа. За случая е известена прокуратурата.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР