33-годишното крило Карим Белараби ще напусне Байер (Леверкузен) след 12

...
33-годишното крило Карим Белараби ще напусне Байер (Леверкузен) след 12
Коментари Харесай

Емблематичен за Леверкузен футболист ще напусне в края на сезона

33-годишното крило Карим Белараби ще напусне Байер (Леверкузен) след 12 години във футболния клуб. Футболистът към този момент е изиграл последния си мач за " аспирините ", защото ще лекува травма до края на сезона. От клуба не оповестяват дали Белараби ще премине в различен тим като свободен сътрудник, или ще приключи кариерата си.

" С Белараби ще загубим един един от най-популярните ни футболисти, който през годините си е заслужил уважението от всички в клуба. Карим имаше доста значима роля при нас ", оповестяват от Леверкузен.

Белараби е изиграл 290 мача за " аспирините ",  в които има 57 гола и 66 асистенции. Той записа и 11 дуела и 1 гол за Германия.

" Престоят ми в Леверкузен бе страховит. Преживях прелестни моменти и играх в някои незабравими мачове. Взех това решение с болежка в сърцето, само че то е добре премислено ", споделя нападателят.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР