33-годишният крими герой превърнал апартамент в Равда в лаборатория за

...
33-годишният крими герой превърнал апартамент в Равда в лаборатория за
Коментари Харесай

Химикът Георги Балинов от Свети Влас се опита да надхитри ченгетата, обаче пак не му се получи

33-годишният крими воин трансформирал апартамент в Равда в лаборатория за пико, служителите на реда я разрушиха

Криминално проявеният и осъждан Георги Балинов се опита да надхитри полицейските чиновници, само че проектът му и този път остана без триумф. 33-годишният мъж от Свети Влас трансформира апартамент в блок на ул. " Вардар " в Равда в наркокухня. Униформените от РУ-Несебър обаче следели изкъсо дейностите на остарелия си познайник, издебнали подобаващ миг и незабавно го сгащили. 

Вчера ченгетата са нахлули в парцела, населяван от Балинов. В него се натъкнали на следващата лаборатория.

Намерени са  огнеупорна паница с бяло кристалообразно вещество, което реагирало на метамфетамин, две колби, памуци, две пластмасови бутилки с кафеникава сгъстена течност, пластмасова фуния, плик с червеникаво прахообразно вещество, солна киселина, разредител, опаковки от таблетки и други субстанции, нужни за произвеждане на пико. 

Досието на Георги Балинов е много дебело, само че до момента в който не бъде пратен за дълго зад решетките, очевидно няма да си вземе поука. Само преди няколко месеца, в края на януари той бе още веднъж арестуван, откакто превърна 3 жилището в хотел " Авалон " в Слънчев бряг в наркокухня за метамфетамин. 

Припомняме, че тогава служители на реда от РУ-Несебър откриха прекурсорите и подготвена продукция – пакетчета с марихуана и метамфетамин ()

Вчера мъжът е бил арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР