33-годишната изпълнителка, чието истинско име е Клеър Елиз Баучер, сподели

...
33-годишната изпълнителка, чието истинско име е Клеър Елиз Баучер, сподели
Коментари Харесай

Илон Мъск и Граймс станаха родители за втори път!

33-годишната изпълнителка, чието същинско име е Клеър Елиз Баучер, показа новината в новия брой на Vanity Fair, че с Илон Мъск са посрещнали второто си дете дружно.

По време на изявлението Граймс в началото се колебае дали да разисква разрастването на фамилията си, казвайки: „ Не съм свободна да приказвам за тези неща. Каквото и да се случва със фамилните въпроси, просто усещам, че децата би трябвало да стоят настрани. “

След това обаче тя споделя, че дружно с 50-годишния Мъск са посрещнали скрито щерка, която назовават Y посредством сурогатна майка през декември.

„ Пълното ѝ име е Екса Дарк Сайдириъл Мъск (Exa Dark Sideræl Musk) “, разкрива Граймс пред списанието.

Що се отнася до смисъла зад неповторимото име, Граймс споделя, че Eксa е отпратка към суперкомпютърния термин exaFLOPS (способността да се правят 1 квинтилион интервенции с плаваща запетая в секунда), до момента в който Дарк съставлява „ незнайното “.

„ Хората се опасяват от това, само че в действителност то е просто отсъствието на фотони “, споделя Граймс. „ Тъмната материя е красивата тайнственост на нашата галактика. “

Що се отнася до Сайдириъл (Sideræl), Граймс го разказва като „ по-елфически “ изпис на „ sidereal “, което значи „ същинското време на Вселената , звездно време, време в дълбокото пространство, а не нашето земно време “. Това също е отпратка към обичания воин на Граймс от „ Властелинът на пръстените “ – Галадриел.

Въпреки че посрещнаха второ дете дружно, Граймс не дава изясненост по отношение на сантименталните си връзки с Мъск.

„ Няма същинска дума за това “, споделя тя. „ Сигурно бих го нарекъл моето гадже, само че ние сме доста преносими. Живеем в обособени къщи. Най-добри другари сме. Виждаме се през цялото време… Просто имаме лично нещо и не чакам други хора да го схванат. “

Тя прибавя, че връзката им е „ по-добра отвсякога “, заявявайки, че възнамеряват да имат още деца в бъдеще. „ Винаги сме желали най-малко три или четири “, разкрива Граймс.

Това е второ дете за Граймс и осмо за Мъск , който до момента е ставал татко на шест момчета от предходен брак, а името на първия му наследник от Граймс е X Æ A-12 Musk .

 Илон Мъск дете Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР