32-годишният е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ

...
32-годишният е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ
Коментари Харесай

Откриха наркотици в колата на полицай в Кюстендил

32-годишният е арестуван с полицейска заповед в ареста на районно управление (на МВР) Кюстендил

Полицай е хванат с опиати в колата си, оповестиха от ОДМВР - Кюстендил. В рамките на профилирана интервенция за противопоставяне на престъпната престъпност и надзор на пътното придвижване, извършена през вчерашния ден, е тестван лек автомобил БМВ, ръководен от 32-годишен кюстендилец. Водачът е отказал тест за приложимост на алкохол и наркотични субстанции.

Представил се е за чиновник на Министерство на вътрешните работи – в столична конструкция. Екипът, извършващ инспекцията, незабавно е уведомил дежурен следовател.

При последвалите дейности в автомобила са открити 96 грама канабис и 130 грама бяло прахообразно вещество (амфетамин). Видът на наркотичните субстанции е открит с полеви наркотест. При осъществените процесуално-следствени дейности от населяваното от мъжа жилище са конфискувани електронна везна, гриндер и още 10 грама канабис.

32-годишният е арестуван с полицейска заповед в ареста на районно управление (на МВР) Кюстендил, по случая е формирано следствено дело. Уведомен е дежурен прокурор.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР