32-годишният Димитър Софрониев, който беше задържан след гонка с полицията

...
32-годишният Димитър Софрониев, който беше задържан след гонка с полицията
Коментари Харесай

Постоянен арест за шофьора на зрелищната гонка с полицията в София

32-годишният Димитър Софрониев, който беше арестуван след гонка с полицията на " Ломско шосе " в София, остава за непрекъснато в ареста.
Още по темата
Мъжът помоли за по-лека мярка за неотклонение - домашен арест или парична гаранция, единствено че съдът реши, че е налице действителна опасност да се укрие, както и да извърши ново закононарушение, защото е осъждан неведнъж, в това число като малолетен и лешал в пандиза за една година и 4 месеца за въоръжен грабеж и владеене на незаконно оръжие.

Адвокатът на Софрониев моли, че чиновниците на реда не са дали приемливо ясно наставление на 32-годишиния мъж да спре, въпреки че е минал няколко светофара на алено и с висока скорост.

Преди няколко дни водачът не се подчини на опитите на служителите на реда да го спрат на бул. " Рожен ", което докара до гонене и доста нарушавания на пътя, при което удари три автомобила, измежду които и патрулка на Столична дирекция на вътрешните работи. В последна сметка беше задържан на бул. " Ломско шосе ". Той и спътницата му се барикадираха в колата си, а чиновниците на реда унищожиха стъклата на автомобила, с цел да ги изведат и арестуват. Пробата му за алкохол беше негативна. Той и спътничката му обаче отхвърлиха да бъдат тествани за приложимост на опиати.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР