32-годишният бургазлия наръгал Кирил Василев, докато той го душал 31-годишният

...
32-годишният бургазлия наръгал Кирил Василев, докато той го душал 31-годишният
Коментари Харесай

Заради една жена: Светлозар, който намушка 5 пъти новия на бившата си в офис на Комнет, може да лежи до 20 г.

32-годишният бургазлия наръгал Кирил Василев, до момента в който той го душал

31-годишният Светлозар Събчев, който намушка новото гадже на някогашната си другарка след скандал в офис на " Комнет " в жк. " Меден рудник " точно на Гергьовден т.г., може да лежи до 20 години зад решетките, макар че е работил в миг на афект и неизбежна защита.

Припомняме, че кървавата драма се разигра на 6.05 т.г, към 19 часа, когато Светлозар, който е чиновник в същата компания, отишъл до офиса на „ Комнет “ в блок 139 в жк. „ Меден рудник “, с цел да си заплати интернета. Тогава на промяна била някогашната му другарка Теодора. Двамата се заприказвали, в един миг в обекта влезнал новият й сътрудник – 43-годишният Кирил Василев от с. Дебелт.

Между двамата мъже избухнала словесна борба, която секунди по-късно прераснала в пердах. Кирил почнал да души Светлозар, а той пък с цел да се отбрани извадил джобното си ножче и почнал да ръка съперника си, като му нанесъл 5 порезни рани - четири в региона на гърба и една в региона на ключицата. Светлозар е открит от пристигналите на място служители на реда в тоалетната на офиса с прорезна рана на показалеца на дясната ръка.

В правосъдната зала през днешния ден по време на делото стана ясно, че това не е първата свара сред двамата мъже. Предната вечер, на 05.06, някогашният и актуалният още веднъж имали скандал. Светлозар бил в жилището на Теодора в жк. „ Меден рудник “, когато на вратата позвънил Кирил. Двамата се скарали и даже се сбили. На място е бил извикан полицейски патрул, който е потушил пристрастеностите, само че очевидно не е било задоволително.

Оказа се още, че Кирил Василев имал газов револвер, който обаче не бил регистриран, тъй като, по думите на 43-годишния мъж, не му останало време, тъй като бил болен. Днес той бе конституиран като частен обвинител.

Едни от най-хубавите бургаски юристи пазят Светлозар, който се явява „ жертва на събитията “, макар че признава дейностите си. Адвокат Веселина Василева и Станко Кралев желаят Теодора да бъде разпитана пред правосъдния състав, защото тя очевидно е ябълката на раздора в любовния триъгълник.

Защитниците желаеха на скамейката да застане и Кирил Василев, с цел да опише какво тъкмо се е случило на Гергьовден в офиса на „ Комнет “.

Припомняме още, че обвиняването е квалифицирано по чл.115 за съзнателно ликвидиране, чиято присъда е до 20 години затвор.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР