32-годишната австралийка Лидия Керъл, която живее в канадския град Ванкувър

...
32-годишната австралийка Лидия Керъл, която живее в канадския град Ванкувър
Коментари Харесай

Хората гледат с отвращение тази красива девойка заради странната ѝ болест

32-годишната австралийка Лидия Керъл, която живее в канадския град Ванкувър страда от извънредно рядка болест. Тя се поти толкоз мощно, че оставя след себе си локви пот, написа   zdrave.to.

Лидия към този момент доста години се бори със своя кусур, само че хората заобикалят да контактуват с нея, тъй като я считат за неопрятна. Младата жена е решила да показа историята си, с цел да потвърди на всеки, че такива заболявания съществуват. 



Лидия още ог детството си страдала от нараснало потоотделяне. Тогава тя не се интересувала толкоз доста от мнението на близките, само че всичко се трансформирало, когато навлязла в пубертета. Връстниците ѝ постоянно почнали да тормозят Лидия, че е толкоз мърлява. В последна сметка тя престанала да да се допира до приятелите си, защото ръцете ѝ, постоянно се покривали с пот. 



Снимка: ©Instagram/lydia_worldwide

Когато Лидия навършила 16 години родителите ѝ я откарали в специфична клиника, където лекарите удостоверили най-лошите им опасения — хиперхидроза. При тази болест организма на човек отделя извънредно огромно количество влага. Хиперхидрозата протича скокообразно - изчезва и след това отново се появява още веднъж. " Аз се притеснявах, че момчетата ме смятат за отвратителна ", споделя Лидия. 



След като ѝ създали проучванията тя решила, че би трябвало да смени климата и от горещата Австрали се преселила в Канада. Тя се надявала, че локалния климат ще облекчи положението ѝ. Но това не се случило. Болестта до ден сегашен не е отстъпила. За страдание към момента няма лекарство против хиперхидрозата, само че Лидия се надява то да се появи в близко бъдеще. 

" На този стадий желая хората да престанат да чакат съвършенство един от различен, с цел да не се постанова, такива като мен да се стесняват и да се самоизолират ", споделя Лидия Керъл. 

" Има такова заблуждение, като че ли ние смегруби и нехигиенични, а в действителност това е същински здравен проблем ", споделя тя в умозаключение.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР