32-годишна бизнесдама бе държана като секс робиня повече от 10

...
32-годишна бизнесдама бе държана като секс робиня повече от 10
Коментари Харесай

Полицаи държаха за секс робиня руска красавица и бизнес дама 10 седмици, но единият тях се влюби и тя избяга

32-годишна бизнесдама бе държана като секс робиня повече от 10 седмици от детектив от полицията и негов съизвършител, стана ясно в съд. Екатерина Каливанова е била неведнъж изнасилвана от своите похитители, които също я изнудвали за пари, като са я принудили да си продаде колата и жилището. Те употребявали шоков револвер против нея, когато я отвлекли. В резултат тя е получила страшни контузии по лицето.

Тя съумяла да се измъкне от лапите на своите изнасилвачи, едвам когато тя се престорила, че обича единия от тях, спечелила му доверието и си основала опция, в която тя съумяла да се обади в полицията.

Полицаят Дмитрий Пришченко, на към 40 години, и неговият съизвършител Дмитрий Соколов, на към 30, непрекъснато изнасилвали дамата, откакто я оковали в апартамент в Митичний Близо до Москва, стана ясно в съда.

Двамата са упрекнати във въоръжено похищение, изнудване, корист с състояние и „ нападателни секс действия”, в това число и обезчестяване.
Трети човек, Александър Доценко, е упрекнат в това, че е пазил жертвата по време на нейния плен.

Жертвата е изпълнителен шеф на верига за дентални услуги. Тя също е припечелвала с покупкопродажба и реновиране на жилища.

Жената е толкоз травматизирана от случилото се, че две години по-късно тя към момента не може да се съвземе от гаврите. „ Те ми взеха телефона, колата и ключовете от жилището, биеха ме непрекъснато. Заплашиха ме, че ще ме отведат в Крим и там ще ме убият и разчленят”, показа за ужаса жертвата в съда.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР