32-годишен пловдивчанин преживя истински кошмар докато се прибира през нощта

...
32-годишен пловдивчанин преживя истински кошмар докато се прибира през нощта
Коментари Харесай

Брутален грабеж в Пловдив! Излязъл от затвора преди 20 дни н...

32-годишен пловдивчанин претърпя същински призрачен сън до момента в който се прибира през нощта към дома си в кв. " Изгрев ". Случката е от 1 септември. По пътя към жилището си, мъжът минал около градинка в междублоково пространство на ул. „ Златорог “. По това време там се намирал обирджията, който единствено 20 дни по-рано излязъл от пандиза. Пресрещнал жертвата си и я попитал дали има потребност от опиати.

След като получил негативен отговор, той хванал за ръката изплашения пловдивчанин и го задърпал към близката скамейка. Само няколко седмици по-рано бил ограбен и поради 20 лв. го намушкали с нож, а в този момент кошмарът още веднъж се повтарял. Бившият пандизчия го блъснал към пейката, блъснал го с глава в лицето и го заплашил с нож.

Той лишил 720 лв., два мобилни телефона и други движимости, на обща стойност 1056 лв.. Няколко часа по-късно полицията задържала обирджията, като разкрили у него мобилните телефони, парична сума в портфейл и други движимости.

Криминалният вид е в ареста. Днес прокуратурата му повдигна обвиняване, като следва Окръжния съд да насрочи съвещание по делото. Ако виновността му бъде потвърдена, той може да лежи в пандиза от 5 до 15 години, както и да му бъде иззето до една втора от имуществото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР