32-годишен мъж, който има фирма в Сора, в провинция Фрозиноне,

...
32-годишен мъж, който има фирма в Сора, в провинция Фрозиноне,
Коментари Харесай

Работодател забремени три свои служителки и отказа да признае децата 

32-годишен мъж, който има компания в Сора, в провинция Фрозиноне, Италия почнал три връзки със свои служителки, след което те забременели. Мъжът обаче отказал да признае децата, написа La Repubblica, предава vesti. bg. Една от дамите в този момент насочва апел: " Бъдете деликатни, не позволявайте да ви вземат на майтап ".

Съдебният развой по случая ще стартира в Касино на 21 септември и в него обвиненият ще би трябвало да се яви в съда, с цел да признае бащинството на първото дете.

Това се е случило, оповестява Corriere, в Campoli Soccorso, компания, която си сътрудничи с ASL Frosinone и има тридесет чиновници, разпределени на три места: в Атина, Рим и Камполи. Ръководителят стартира трите връзки поредно. Първата служителка забременяла, само че след няколко месеца била последвана от втората.

Двете деца са родени в границите на няколко месеца едно след друго, сред януари и юни.

32-годишният шеф не поискал да признае бащинство, не поискал да се подложи на ДНК тест, нито да способства за издръжката. Междувременно той се обвързал с трета служителка, а тя последвала тяхната орис. Детето би трябвало да се роди през октомври.

Междувременно дамата от първата му връзка се е обърнала към съда, с цел да бъдат приети правата на сина ѝ, да бъде прието бащинството и се обърнала и към другите две дами: " Внимавайте, не се подвеждайте. Направете същото като мен. "

Fakti. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР