32-годишен мъж е задържан за множество нарушения на пътя и

...
32-годишен мъж е задържан за множество нарушения на пътя и
Коментари Харесай

След полицейска гонка: Шофьор без книжка нашамари полицай

32-годишен мъж е арестуван за голям брой нарушавания на пътя и демонстрация на експанзия към полицейски чиновници. Това оповестиха от ОДМВР - Шумен.

Мъжът от Шумен е с голям брой нарушавания по Закона за придвижване по пътищата и е арестуван в полицейското ръководство в Шумен, откакто не спрял на стоп палка и с неразумното си държание си на пътя заплашил участниците в придвижването. Малко след 11.00 часа през днешния ден полицейски екип, който работил по сигурността на придвижването на ул. „ Самара “ в града забелязал лидер на лек автомобил „ Пежо 306 ". Преди дни същият екип му направил инспекция и открил, че е лишен от правото да ръководи.

Униформените подали сигнал със стоп палка, само че лидерът ги подминал и траял придвижването си. Полицаите го последвали и му дали знак със звукова и светлинна сигнализация да спре. В устрема си да се укрие от служителите на реда мъжът почнал да обикаля с автомобила в кв. „ Боян Българанов “. На кръстовище до някогашната военна болница нараснал скоростта си и блъснал леко лек автомобил. На ул. „ Самара “ бил пресрещнат от различен екип и спрян за инспекция. При слизане от автомобила мъжът отказал да показа документи, оказал опозиция, и нанесъл удар в региона на лицето на еднообразен чиновник.

В хода на инспекцията е открито, че мъжът с букви Х.Х. от Шумен ръководи в период на отнемане от правото да ръководи. На 1 декември бил открит да кара без да има брошура от повече от две години. Свидетелството му било краткотрайно отнето, откакто преди време не спрял на стоп палка и направил други нарушавания по ЗДвП.

В началото на декември регистрационните му номера на автомобила му били свалени и регистрацията била прекъсната за период от 6 месеца до заплащане на дължими санкции. Това не спряло Х.Х. да кара. Днес било открито, че е зад кормилото на автомобил с номера предопределени за друго транспортно средство. Тестван е за алкохол и опиати, като тестът му е негативна.

Мъжът е с голям брой открити нарушавания на пътя - за шофиране без брошура, без „ Гражданска отговорност “, след приложимост на алкохол, след причиняване на ПТП, след несъблюдение на полицейско предписание. Има наложени и влезнали в действие наказателни постановления на стойност 6 490 лв., които не са платени.

След обзор в МБАЛ - Шумен е открито, че полицейският чиновник е с открита рана. Образувано е досъдебно произвеждане. Работата по изясняване на случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР