32 държави са дарили въоръжение и боеприпаси на Украйна. Нито

...
32 държави са дарили въоръжение и боеприпаси на Украйна. Нито
Коментари Харесай

Мирчев: Служебното правителство изнесе оръжия за над 3 млрд. лева за Украйна

32 страни са дарили въоръжение и муниции на Украйна. Нито една от тях не е въвлечена във войната, макар опасенията на президента Радев. Това написа във фейсбук депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11199
" Бившият натовски военачалник самичък се убеди в това, откакто личното му служебно държавно управление за 10 месеца изнесе за Украйна оръжия за над 3 милиарда лева, от които най-малко 600 млн. лева останаха в медиатори под формата на комисиони.

Едно е несъмнено - поддръжката за Украйна няма да ни въвлече във война, само че потреблението на медиатори с тлъсти комисиони може да корумпира държавни управления и президентската администрация, а президентският натовски камуфлаж срамежливо се свлича. Отговорът, който путинистът Радев дължи не е обвързван с въвличането ни във война, а кои медиатори използваше неговото държавно управление и кой прибра комисионите?

Затова идната ни цел е унищожаване на комисионерите, които оскъпяват военната продукция, ощетяват военните ни фабрики и корумпират политици, министри, президентски съветници. "

Ето и цялостен лист (изготвен от екип на Да, България) на въоръжението, дарено на Украйна от страни, които не са въвлечени във войната. До този миг България е измежду страните дали на Украйна минимум помощ, само че продали ѝ доста оръжия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР