31 участници, от които 11 общини, ще се представят на

...
31 участници, от които 11 общини, ще се представят на
Коментари Харесай

31 участници ще се включат във „Вашата ваканция“ в Бургас

31 участници, от които 11 общини, ще се показват на 18-тото туристическо ревю „ Вашата почивка “ в Бургас. То се открива през днешния ден в Експозиционния център „ Флора “ и ще продължи 2 дни. Акцентът тази година се слага върху опциите за пътувания и почивки в страната в посока здравен туризъм.

Участниците, измежду които всички общини по Южното Черноморие, както и общините Варна, Тетевен, Стрелча, Карлово и Силистра ще имат свои щандове на туристическата борса. Възможностите за уикенд туризъм и разнообразни пешеходни турове ще показват от управлението на Политическа партия " Странджа " и Сдружението „ Зелена Странджа “, сподели Соня Енилова-председател на Бургаската районна туристическа асоциация,която е уредник на събитието. „ Югоизточният съюз на екскурзоводите „ Ваня Райкова “ също ще има личен щанд. те създадоха много забавни направления – както пешеходни в Бургас, по този начин също и в региона. Оперативна програма „ Туризъм “ в Бургас ще показа новите си стратегии и обекти. Тази година ще се открие нов туристически обект на Ченгене скеле “, изясни тя. 

По време на туристическата борса, участниците ще посетят туристически обекти в Бургаска област и ще се срещнат с новостите в предлагането за летния сезон.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР