31-годишният Тодор Манчев ще бъде погребан днес в родното село

...
31-годишният Тодор Манчев ще бъде погребан днес в родното село
Коментари Харесай

Самоубилият се военен полицай готвел сватба, а годеницата му очаква дете

31-годишният Тодор Манчев ще бъде заровен през днешния ден в родното село на татко му Дебръщица

Близки, сътрудници и другари изпращат в последния му път 31-годишния старши лейтенант Тодор Манчев, който на 19 юли се самоуби в спално помещение на полигона " Ново село ". Военният служител на реда ще бъде заровен в пазарджишкото село Дебръщица, откъдето е родом неговият татко, написа " Марица ". Разследването на самоубийството на военния се управлява от Военно-окръжна прокуратура в Сливен. До момента не е ясна повода Манчев да вземе съдбовното решение.

Още повече, че младият мъж готвел женитба с бременната си другарка в края на август. Бъдещите съпрузи били капарирали и ресторант в пазарджишкото село Варвара.

31-годишният Тодор е приключил Икономическата гимназия в Пазарджик, след което военно учебно заведение. Преди да постъпи на работа във Военна полиция, младият мъж работил с татко си - бизнесмена Илия Манчев. Майката на Тодор е юрист. Семейството има и щерка. Техни близки описват, че военният служител на реда бил извънредно непретенциозен и виновен млад мъж. Държал извънредно доста на работата си.

В Пазарджик и близкото село Дебръщица са потресени от нещастието и изрично не имат вяра на формалните версии, че случилото се няма общо с нахлуването на командоси в цеха до пловдивското село Чешнегирово преди месец.

Часове, откакто Тодор Манчев се самоуби, от Министерство на защитата оповестиха, че старши лейтенантът е бил глобени със забележка от шефа на Регионалната работа " Военна полиция " в Пловдив поради нахлуването на американски военни в цеха.

Извършена била и следваща инспекция по случая от Инспектората на Министерството на защитата.

Министърът на защитата Георги Панайотов обаче не е глобил старши лейтенант Тодор Манчев от Служба " Военна полиция " поради случая в Чешнегирово, защото е решил, че няма осъществени от него нарушавания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР