31-годишният подивял несебърлия Божидар Колев, която смля от бой 14-годишна

...
31-годишният подивял несебърлия Божидар Колев, която смля от бой 14-годишна
Коментари Харесай

Брутални разкрития: Лудият Божидар, смлял от бой две жени, чувал гласове от чип в главата си, пробвал лоботомия с кухненски нож

31-годишният оглупял несебърлия Божидар Колев, която смля от пердах 14-годишна софиянка преди броени дни, чувал гласове, които го уверявали, че е вечен. „ Чипът в главата” му давал нареждания какво и по какъв начин да прави и той не бил в положение да не му се подчини. Това стана ясно на предходното съвещание по делото, провело се в прихиатричното поделение на ЦПЗ „ Проф. доктор Иван Темков “ – Бургас. Там правосъдният състав изслуша мнението на дежурния психиатър, прецизира Флагман.бг.

Божидар бил диагностициран със сериозното психологично заболяване „ параноидна шизофрения”, като е установено, че е в това положение още от 2013 година То било директно разследване на несъразмерна приложимост на палитра от опиати от мъжа.

Преди да се стигне до бруталното нахлуване над тийнейджърката, мъжът имал и други прояви на експанзия, подбудени от делюзиите му, че имал чип в главата. Състоянието му постоянно се влошавало доста и неколкократно нападал даже личната си майка. Божидар даже опитал собственоръчно да си направи лоботомия с кухненски нож в опита си да махне „ външното тяло”, което му проваля живота.

Според здравното умозаключение Колев е рисков както за себе си, по този начин и за близките. Бургаският областен съд е назначил нова съдебнопсихиатрична експертиза, която ще бъде показана на съвещанието на следващия ден, където ще бъде гледана мярката му за неотклонение и съдът ще реши дали следващият психологично болен мъж би трябвало да обикаля необезпокоявано улиците на черноморските градове.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР