31-годишният Илия М., който със сърп и чук потроши две

...
31-годишният Илия М., който със сърп и чук потроши две
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Илия, който потроши две коли със сърп и чук в Черноморец, е извършвал кражби

31-годишният Илия М., който със сърп и чук потроши две софийски коли в Черноморец предходната седмица, има регистрации в Министерство на вътрешните работи за обири, научи Lupa.bg от източници в полицейските среди.

Двата потрошени автомобила са били паркирани на разнообразни места в Черноморец. Единият от тях – Фолксваген, благосъстоятелност на 57-годишен мъж, е бил паркиран на ул. „ Велека “. При огледа служителите на реда са открили, че задното стъкло на автомобила е счупено, като в купето е открита дървена ръкохватка, а върху тавана - железен сърп. Вторият автомобил – Мерцедес, употребен от 53-годишен мъж, се намирал на ул. „ Отец Паисий “. При огледа са установени счупени задно панорамно и предно ляво стъкла, а на предната дясна седалка в автомобила е открит железен чук със счупена ръкохватка. 



Полицаите бързо стигнали до причинителя на действието – 31-годишният Илия М. от Черноморец. Мъжът е направил цялостни признания. Той е обяснил, че е потрошил колите в изблик на яд. „ Бях сърдит ”, признал хулиганът.

Негови съседи настояват, че Илия има психологични проблеми. Те допускат, че няма да бъде изпратен на лекуване в психиатрична болница, защото по принцип не е нападателен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР