31-годишния модел Мастагарков май се е събрал с нова красавица.

...
31-годишния модел Мастагарков май се е събрал с нова красавица.
Коментари Харесай

Ето с коя скандална хубавица Мастагарков се усамоти да гледа Игрите

31-годишния модел Мастагарков май се е събрал с нова хубавица. Оплютият и нагрубен грозно от Елвиса някогашен негов съплеменник се появи в компанията на тогавашната миска Вени Савова и двамата се любуват на мощните му качества по време на борбите на Арената.

Оня ден притежателката на короната Мис Тийн пусна на стори в Инстграм по какъв начин с Благо са се отдали на занимания пред компютъра и гледайки един от последните епизоди на шоуто си похапват баница, сърмички и си пийват кола. А на фрагмента Савова е тагнала и Мастаграков, като доказателство, че са двамата. Като го е озаглавила „ Балканска романтика ”.

Според феновете на шоуто сред модела и миската очевидно са се заформили някакви по-близки връзки. Нищо чудно да се разбере, че  те са най-новата световна двойка.

На тези, които са не запомнили можем да напомним, че мацката през 2013 г бе класирана на второ място по хубост  тийнейджърка, само че ненадейно бе нападната, че нейната красота е противоречива и може да се оприличи на Мис Крокодил.

Три години по-късно скандалната Вени пък влезе в ареста след обвинявания, че е търгувала с отговорите на въпросите на зрелостните матури в Плоедив.

Автор: Флагман

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР