31-годишна жителка на Виена уби трите си дъщери, съобщава БГНЕС,

...
31-годишна жителка на Виена уби трите си дъщери, съобщава БГНЕС,
Коментари Харесай

Майка удуши трите си дъщери и опита да се самоубие

31-годишна жителка на Виена умъртви трите си дъщери , оповестява БГНЕС, базирайки се на австрийски медии. Жената е направила опит по-късно да се самоубие, само че пострадванията ѝ не са смъртоносни, обявиха от полицията. Момичетата са били на 9 година, на 3 година и на 8 месеца. Според първичните данни на патолозите, децата са били . Лекарите са се борили към час да спасят живота на най-голямото дете, за жалост, безрезултатно.
Разследващите считат, че повода за трагичния случай е раздялата на родителите. Бащата на децата неотдавна не живеел със фамилията си. Майката, която идва от Непал, се е обадила на незабавния телефон, с цел да заяви, че счита да се самоубие. Мястото е било неотложно локализирано от експертите. След като са пристигнали на местопроизшествието, служителите на реда са разкрили две от девойките мъртви, а третото е било реанимирано в опит да се избави животът му , съобщи представителят на полицията Пол Айденбергер.
 Премиерът на Франция се закани да отмъсти за убийството на учителя Премиерът на Франция се закани да отмъсти за убийството на учителя
" Държавата ще отговори с цялата си неотстъпчивост на терористичния акт против учителя във Франция ", съобщи министър председателят на страната Жан Кастекс, с...
Майката е имала пострадвания в региона на ръцете, които не са били толкоз съществени, че да бъде откарана в болничното заведение. Жената е прегледана в полицейското ръководство и следва да бъде разпитана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР