31-годишен баща отвлече малката си дъщеричка и според майката на

...
31-годишен баща отвлече малката си дъщеричка и според майката на
Коментари Харесай

Баща отвлече дъщеря си, Интерпол е по петите му

31-годишен татко отвлече дребната си дъщеричка и съгласно майката на 2-годишната Ивая - Десислава Маламова, я е извел в чужбина. Жената подала сигнал в столичното 4-то РПУ предишния вторник. Само ден по-късно информацията била подадена в Интерпол, написа " Телеграф ". Новината потвърдиха през вчерашния ден от Столична дирекция на вътрешните работи, а фотосите на таткото грабител и Ивая към този момент са качени на уеб страницата на интернационалните издирвачи. Десислава и Атанас се оженили преди години. Имали и по-голяма щерка, а доскоро повече от две години се родила и Ивая. Между Десислава и Атанас, който е родом от Смолян, обаче почнали проблеми и двамата решили да се разделят, с цел да не задълбочават още повече разрива в връзките си, споделила огорчената майка пред ченгетата.

По думите й обаче към момента не били разведени, само че в действителност не делели един покрив. За да не лишава дребната Ивая от бащински грижи, Десислава я пускала постоянно на срещи с таткото. Миналата седмица мъжът още веднъж взел момиченцето и заречен да го върне във вторник.

Маламова изчакала да пристигна уреченият час, в който Атанас заречен да върне Ивая, само че той се покрил. Не вдигал мобилния си телефон, като потопен вдън земя заедно с момиченцето. Без да губи време дамата отишла в 4-о РПУ и описала случая. Криминалисти описаха, че съгласно майката, Маламов е извел дъщеричката им зад граница и показала Гърция като най-вероятна дестинация.
„ Проверихме по граничните пунктове, само че към този момент няма данни Атанас и Ивая да са напускали страната. Още повече, когато се извежда малолетно дете без единия родител, то другия наложително би трябвало да показа пълномощие и декларация за единодушие. А такива документи не са издавани на Маламов”, издадоха проверяващи. Те открили, че бащата обитавал няколко адреса на територията на София и Смолян, само че на нито един от тях той и детето не били открити. Не се изключва фактически да е напуснал страната през зелена граница и незаконно или пък да е съумял да укрие 2-годишното дете, по тази причина и е сезиран Интерпол. „ Възможно е брачният партньор да отмъщава по този метод на половинката си. Имат си съществени кавги, само че не се ровим в тях. Сега е значимо да открием детето невредимо”, разясниха ченгета. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР