31 души са задържани във Варненско в рамките нанационалната специализирана

...
31 души са задържани във Варненско в рамките нанационалната специализирана
Коментари Харесай

Варненски дилъри продавали дрога срещу акумулатори и тротинетки

31 души са арестувани във Варненско в рамките нанационалната профилирана интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции.Това оповестиха от варненската полиция.

В хода на оперативно-издирвателнитедействия, досега са тествани 8 адреса,извършени сапретърсванияна 4 от тях. На два от адресите са открити пространства, пригодени за развъждане на растения от рода на конопа, оборудвани със специфична техника за това - лампи, нагреватели, уреди за надзор на влажността и температурата на въздуха.

 Иззетиса150 стръка марихуана, към 14 кг суха тревиста маса – готова за продажба, 14 г кокаин и 9 г метамфетамин.

Задържан е инаркоразпространител, като в населяваното от него жилищеса открити и конфискувани 2 ел. везни, пари, 7 гриндера. персонални документи, 3 револвера, муниции и голям брой движимости с неуточнен генезис, за които има данни, че са предмет на закононарушения. Купувачите са получавали дрога против батерии, ел. тротинетки, колела, музикални уредби и други движимости, показват от полицията.

В рамките на интервенцията са арестувани за период до 24 часа и петимаводачи, карали след приложимост на наркотични субстанции. Образуваниса 9 досъдебни и 10 бързи производства, арестувани са общо31 лица.

Операцията продължава и сега с инспекции за разпространяване на наркотични субстанции към учебните заведения, по питейни заведения, както и засилени инспекции по пътищата.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР