30 милиона потребители се регистрираха в новото приложение Threads на

...
30 милиона потребители се регистрираха в новото приложение Threads на
Коментари Харесай

Инфлуенсърите и Threads: Еуфория, очаквания и никакви гаранции

30 милиона консуматори се записаха в новото приложение Threads на Meta ден след стартирането му.

Какво обаче мислят потребителите му, пита в материал по тематиката BBC.

Threads, показано като " другарски " противник на Twitter, има сходни функционалности с медийната платформа на Илон Мъск.

Неговата водеща функционалност е, че разрешава на потребителите неотложно да основат мрежа с сметките, които следват в Instagram.

Стивън Бриджис, YouTuber с 448 хиляди почитатели, съобщи пред BBC, че счита Threads за " доста нужен съперник " на Twitter.

" В момента има доста хора, които не са удовлетворени от метода, по който се ръководи Twitter. Threads им дава евентуално място за присъединяване по същия метод, по който биха употребявали Twitter.

Потребителите са наясно, че Meta знае по какъв начин се ръководи компания за обществени медии, тъй че това дава известна убеденост да се надяваме, че ще бъде добре модерирана. ", изяснява Стивън Бридижис.

Той чака в Meta да има напор от основатели на наличие, които нормално записват профили в нови платформи, с цел да привлекат още повече публика.

" Почти всеки инфлуенсър, без значение дали го харесва или не, дали желае да успее или да се провали, ще се включи в Threads ", счита той.

" Това е изключително значимо за новите инфлуенсъри, които желаят да завоюват публика,  защото в случай че публикувате рано и постоянно, може би ще се разраствате по едно и също време със самата платформа. ", изяснява инфлуенсърът.

Друти Шах, креативен началник в консултантската компания Have You Thought About и някогашен публицист от BBC, назовава Threads " в действителност вълнуваща " нова платформа, само че счита, че за потребителите може да е мъчно да се оправят с нея.

" В момента се чувствате като на ледена пързалка, където всички скачат и препускат към вас. Някои хора споделят, че ще бъде супер, други хора като мен - тъй като не съм най-хубавата кънкьорка, се плъзгат и се надяват да не си отрежат пръстите, като се преобърнат.

Това може да бъде занимателно, само че значи, че ще отнеме малко време да схванеш защо в действителност е Threads, а когато си на място, което е в действителност забързано, това може да бъде много затормозяващо. ", добавя тя.

Междувременно Дъг Браун, художник в Единбург, декларира, че се е заинтересувал от Threads, защото приложението сплотява детайли от Twitter, Фейсбук и Instagram.

" Ако трябваше да основа приложение за обществени мрежи, несъмнено щях да го моделирам с най-хубавото, което ни оферират най-хубавите приложения за обществени медии ", сподели той.

" Threads реализира това. Приложението наподобява като Twitter, само че предлага доста от лесните за потребление функционалности от Instagram и Фейсбук. Впечатлен съм! "

Д-р Исабел Джерард, старши учител по цифрова връзка в университета в Шефилд, се пита дали някое приложение може в действителност да " размени " Twitter.

" Threads е толкоз привързан с Instagram от позиция на функционалността, даже единствено на брандинга, на асоциациите, които всички вършим, когато приказваме за него и в пресата, и така нататък Така го виждам в съзнанието си. ", добавя специалистът.

 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР