30-годишният Йордан Златев от Дупница е обвинен за стрелбата в

...
30-годишният Йордан Златев от Дупница е обвинен за стрелбата в
Коментари Харесай

Синът на Златистия гърмял с пистолета на сина на бившата екоминистърка Долорес Арсенова

30-годишният Йордан Златев от Дупница е упрекнат за стрелбата в столичния квартал “Лозенец ”. Той ще дава отговор за безчинство, осъществено с особена смелост и цинизъм, заяви за “Труд ” Радослав Димов, представител на Софийска районна прокуратурата.

Както писа през вчерашния ден “Труд ”, изстрели с военен револвер стреснаха жителите на улица “Цветна градина ” в столичния квартал “Лозенец ” измежду бял ден в сряда . Два от патроните пробиха стъклата на дома на младо семейство с малко дете. По знамение канонадата се размина без потърпевши.

Полицаите задържаха петима мъже, почнали да пият от сутринта на същия ден. Поводът – един то тях черпел за 30-годишния си рожден ден. Повикали и артиста Радо Шишарката да им извърши онлайн: “Тигре, Тигре… ” Оказало се, че стрелецът е наследник на известния от времето на тази ария дупничанин Злати Златев-Златистия. През 1997 година Златев-баща простреля човек на центъра на Дупница и сега още доизлежава присъдата си в пандиза.

В компанията бил и Калоян Арсенов, наследник на Долорес Арсенова, министър на околната среда в кабинета на Симеон Сакскобургготски. Пистолетът “Глок ” е законно регистриран на негово име.

“До момента Калоян Арсенов е разпитан единствено в качеството му на очевидец ”, сподели прокурор Димов.
Според източници на “Труд ” сега полицията изследва на какво съображение Арсенов е получил позволение за оръжие. Чакат се и резултати от натривките по ръцете на всички празнуващи. Не е изключено още в петък синът на някогашната екоминистърка да бъде упрекнат за погрешно предпазване на револвера. Някои от очевидците казвали, че синът на Златистия взел оръжието от чантичка, без Калоян въобще да го види.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР