30-годишен българин бе изправен пред съда във Великобритания, обвинен в

...
30-годишен българин бе изправен пред съда във Великобритания, обвинен в
Коментари Харесай

Българин нападна и подпали полицай в Англия

30-годишен българин бе изправен пред съда във Англия, упрекнат в нахлуване против служител на реда, получил след това тежки изгаряния, писаха локалните медии. Благовест Хаджигеоргиев, без непрекъснато престояване, беше упрекнат в тежка телесна щета с предумисъл против Даръл Марес и тенденциозен палеж с желание да заплаши живота му.

Инцидентът се случил пред учебно заведение в Нюкий. Полицаят е получил съществени изгаряния на ръцете и краката и е откаран в болница с " животозастрашаващи рани ", до момента в който се е опитвал да се оправи с мъж, който е работил нападателно покрай учебно заведение Newquay Tretherras, в петък сутринта към 10.20 часа. По-късно стана ясно, че случаят по този начин или другояче не е бил обвързван с учебното заведение.

Патрулът бил извикан поради мъж, който се държал нападателно. Не е ясно по какъв начин Благовест е съумял да подпали колата на служителите на реда. излъчиха фрагменти по какъв начин медицински хеликоптер откарва ранения служител на реда. На място имаше още коли за спешна помощ, пожарна, доста патрулки. Предполага се, че Благовест се е прехранвал, като е работил незаконно из близките полета.



Българинът беше упрекнат и в опит за тежка телесна щета с предумисъл против втори служител на реда - Алън Лентън, който останал незасегнат. 51-годишният Даръл Марес, основан в Нюкий, е претърпял съществени изгаряния по тялото си, което е довело до това, че той е бил откаран по въздух в болница Трелиске в Труро за лекуване.



Обвиняемият се яви в магистратския съд на Труро и му беше наложена мярка за неотклонение, с цел да се яви пред арбитър в Кралския съд на града на 13 октомври. Марес е изместен в болничното заведение Дерифорд в Плимут, където през вчерашния ден положението му е " устойчиво ", а шефовете на полицията споделят, че стои " седнал и в положително въодушевление ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР