30 години строг затвор може да получи Георги Михов, бивш

...
30 години строг затвор може да получи Георги Михов, бивш
Коментари Харесай

Задържали бивш лидер на БСП-Казанлък за разпространение на наркотици в Турция

30 години непоколебим затвор може да получи Георги Михов, някогашен ръководител на младежката организация на Българска социалистическа партия Казанлък, поради разпространяване на опиати в Турция, предава локалният „ “.

Преди години същият човек се прочу с каране с извънредно превишена скорост.

Той е арестуван в южната ни съседка при интервенция на силите за сигурност против трафика на опиати. Общо 358 кг опиати, в това число кокаин, канабис и екстази, бяха конфискувани при интервенцията, извършена на граничния пункт Капъкуле.

Екипите на митническата дирекция за надзор на контрабандата и разузнаването в Одрин са видели камион, който е пристигнал в митническата зона Капъкуле, с цел да влезе в Турция, като недоверчив вследствие на разбора на риска и са го изпратили на железопътно сканиране.

Докато транспортното средство, което трябваше да влезе непосредствено върху железопътната линия, не се обърна към линията, а се реалокира на празно място и влезе в паркинга, различен камион скоро пристигна да паркира до същото транспортно средство.

Впоследствие трети камион паркира пред двете транспортни средства и ги засича. Осъзнавайки обстановката, екипите на митническите органи наблюдаваха тази подозрителна активност секунда по секунда посредством високотехнологични системи за камери. След като видели, че капаците на ремаркетата на двата автомобила, стоящи един до различен, са отворени, екипите се намесили бързо. Направен е оглед на транспортните средства, за които се допуска, че са били един до различен за прекачване на товари, и е забелязано, че в ремаркето на един от камионите има доста черни куфари и има предмети, за които има подозрение, че съдържат опиати.В резултат на осъществените разбори и измервания посредством взимане на проби от следените субстанции, извадени от куфарите, е открито, че веществата са канабис, кокаин и екстази, като вследствие на интервенцията са открити 306 кг канабис, 52 кг. са конфискувани кокаин и екстази в пробно количество.

Михов е задържан. Неизвестно е по какъв начин дрогата е минала българо-турската граница.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР